Yhdistys

Filosofisen praktiikan verkosto ry. (FIVE ry.)

Suomeen on perustettu filosofisen praktiikan verkosto ry. -niminen yhdistys vuonna 2016 kehittämään filosofian praktiikan toimintaa, osallistuvuutta, tutkimusta ja kirjallisuuden levittämistä. Yhdistyksen toiminta perustuu kansainväliseen filosofisen praktiikan liikkeeseen. Filosofisen praktiikan tunnetuinta toimintaa ovat filosofin vastaanotto, filocafé, sokraattinen dialogi, filosofiaa lapsille ja filosofia työelämässä.

Yhdistyksen säännöt

Järjestämme säännöllisesti toimintaa (avoimia myös kaikille kiinnostuneille), jaamme tietoutta filosofisesta praktiikasta sekä osallistumme tapahtumiin kuten Puistofilosofia-tapahtumat, joissa olemme pitäneet filosofin vastaanottoa ja järjestäneet filosofisia ryhmäkeskusteluita. Lue lisää toiminnastamme:

Jäsenmaksu vuonna 2023 on 20 euroa. Vähävaraiseksi itsensä lukeville jäsenmaksu on 15 euroa. Jäsenmaksu maksetaan yhdistyksen tilille FI27 7997 7997 6577 00. Jäsenet voivat kertoa omasta praktiikastaan yhdistyksen sivuilla.

Aloitteet ja ehdotukset tapahtumista ja toiminnasta ovat tervetulleita! Voit rohkeasti kertoa, mitä yhdistys voisi tarjota sinulle tulevaisuudessa. Viestiä voi laittaa hallituksen sähköpostiin ja tulla mukaan vuosikokoukseen.

Tervetuloa mukaan ja liittymään myös jäseneksi!

Filosofisen praktiikan verkosto ry:n hallitus

Yhdistyksen hallitus 2023: puheenjohtaja Kati Kuula, varapuheenjohtaja Mika Koskinen, kirjuri Aliisa Nummela, taloudenhoitaja ja jäsenvastaava Lassi Larjo sekä muut hallituksen jäsenet Mika Holopainen, Pia Houni, Peter Lundqvist, Ville-Matti Vilkka. Kaikki hallituksen jäsenet ovat myös filosofian praktikkoja.

Löydät meidät Facebookista: https://www.facebook.com/five.yhdistys ja Instagramista @filosofinen_praktiikka

Ota yhteyttä five.hallitus@gmail.com