Hallitus kaudelle 2020 on valittu

Kiitos kaikille vuosikokoukseen osallistuneille! Kokous myönsi hallitukselle vastuuvapauden ja uusi hallitus on valittu. Vanha hallitus jatkaa vahvistuksenaan FM, filosofian praktikko Heikki Vuorila. Olemme iloisia saadessamme praktiikan konkarin Heikin mukaan hallitukseen. Puheenjohtajana tänä vuonna toimii väitöskirjatutkija, filosofian praktikko Anu Virtanen.

Erityiskiitos myös Sari Mattilalle monipuolisista näkökulmista pandemian luomaan tyhjiöön ja seuranneesta keskustelusta kaikille. Tästä jatketaan tätä poikkeuksellista vuotta 2020. Seuraavan kerran yhteistä tekemistä ollee luvassa toukokuussa kun lukupiirissä keskustellaan Reijo Wileniuksen tekstin ”Ihminen ja sivistys” pohjalta. Lisätietoa tulossa. 

Tänä vuonna pyrimme tuottamaan lisää sisältöä tänne nettisivuillemme. Tarkoituksena on hiljalleen rakentaa sivustosta filosofisen praktiikan suomenkielinen tietolähde ja työkalupakki. Jos olet kiinnostunut tuottamaan sisältöjä sivuillemme, lähetä ehdotuksesi hallitukselle osoitteeseen five.hallitus@gmail.com.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.