Toukokuun lukupiiri: Aristoteles ja eläimet

Italialainen filosofi Claudia Zatta, joka on erikoistunut antiikin filosofiaan, Aristoteleen filosofiaan, antiikin Kreikan kirjallisuuteen ja myytteihin alustaa meille maanantaina 13.5. klo 18 Aristoteleen eläinopista.

Etukäteen voit tutustua Zattan kirjan Away from the Stars: Animals’ Common Nature ensimmäisen lukuun (linkki tekstiin) ja Aristoteleen Teokset V: Eläinten liikkeestä, sekä tähän Zattan jakamaan lisämateriaaliin Aristoteleen ja Platonin eläinkäsityksistä (linkki tekstiin).

Lukupiiri pidetään Zoomissa ja tällä kertaa englanniksi. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Olet lämpimästi tervetullut mukaan – osallistu haluamallasi tavalla!

Osallistumisohjeet:

Lukupiiri järjestetään verkossa Zoom-yhteydellä. Voit liittyä mukaan mistä tahansa, joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Osallistujat tulevat ensin ns. odotushuoneeseen, ja päästämme kaikki sisään noin klo 17.55 tilaisuuteen. Käytä omaa nimeäsi osallistuessasi.

  • Jos joku osallistuja laittaa keskusteluun (chat) linkin, jonka kohdeosoite vaikuttaa epäilyttävältä, älä klikkaa.
  • Voit käyttää halutessasi Zoomia myös selaimesta lataamatta ohjelmaa koneellesi.

Linkki Zoomiin
Tarvittaessa:
Meeting ID: 849 8271 8535
Passcode: 600997

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.