Pohjoismaiden konferenssi Kööpenhaminassa 3.-5.6.2022

Past, present and future: Philosophical practice in the Nordic region

Mitä tarkoittaa olla ihminen 2020-luvulla? Miten filosofinen praktiikka voi käsitellä isoja globaaleja haasteita?

Pitäisi meidän, filosofian praktikkojen Pohjoismaissa tehdä yhteistyötä yhteisillä alustoilla, projekteissa tai kasvatuksellisissa aloitteissa? Miten voimme kasvattaa kansallisten aktiviteettiemme synergiaa? Mitä voimme tehdä nyt ja tässä, kun tapaamme kesäkuussa?

Terveiset Tanskasta ja tervetuloa mukaan konferenssiin!

Kymmenes pohjoismainen filosofisen praktiikan konferenssi pidetään tänä vuonna Kööpenhaminassa 3.-5.6.
Mukaan kannattaa ilmoittautua heti, sillä osallistujamäärä on rajoitettu. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.4. jos tilaa vielä riittää.

Konferenssi juhlistaa filosofisen praktiikan historiaa pohjoismaissa ja kutsuu samalla osallistujat reflektoimaan filosofisen praktiikan tulevaisuutta.

Mainitut kysymykset ovat joitakin niistä monista, joita odotamme innolla tutkailtavan yhdessä juhlavuoden konferenssissa. Kutsumme osallistujat myös pohtimaan uusia ideoita Pohjoismaiden väliseen yhteistyöhön.

Ohjelma on jaettu kolmeen osaan: Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus.

3.6. klo 17 (ei osana virallista ohjelmaa, avoin kaikille): Tule mukaan filosofiselle kierrokselle ympäri Kööpenhaminaa! Yhteinen illallinen halukkaille (ei kuulu konferenssin osallistumismaksuun)

4.6. klo 9 kahvi ja ilmoittautuminen. Klo 10 avajaisseremonia ja ensimmäinen puheenvuoro. Päivän ohjelma päättyy klo 18. Halukkaille yhteinen illallinen klo 19 (ei kuulu osallistumismaksuun)

5.6. klo 9 kahvi. Klo 10 päivän ensimmäinen puheenvuoro. Konferenssi päättyy klo 17.

Lisätietoja kutsusta (päivitetty 4.4., osa puhujista) sekä konferenssin sivustolta: www.dsfp.dk/nordicconference2022.html
Aiheisiin liittyvien esitysehdotusten deadline on 18.3. Lisätietoa kutsussa.