Tervetuloa filosofiseen konsultaatioon!

Mitä on filosofinen konsultaatio? Kiinnostaisiko kokeilla? Tarjoan torstaina 16.11. klo 10 – 15.30 välillä konsultaatiokeskusteluja kiinnostuneille (Albertinkatu 27, Helsinki). Hyvä lähtökohta keskustelulle on jokin oman elämän kysymys, joka on sinulle tärkeä ja jota tahdot tutkia tarkemmin. Se voi olla jokin kysymys tai teema, jossa olet ajautunut umpikujaan ja johon kaipaisit uutta näkökulmaa. Keskustelussa tutkimme ajattelun rajoja ja rakenteita sekä taustalla vaikuttavia ennakko-olettamuksia. Filosofin tehtävä on haastaa sinua ajattelemaan toisin ja katsomaan kysymystä uudesta näkökulmasta.

Filosofina FM Anu Virtanen. Ajan voit varata lähettämällä minulle viestiä anu.s.virtanen@student.jyu.fi tai soittamalla 040 740 6863.

Filosofiset konsultaatiot ovat osa FIVE – Filosofisen praktiikan verkosto ry:n kansainvälisen filosofian päivän ohjelmaa.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.