TYÖNOHJAUS FILOSOFISEN PRAKTIIKAN TOIMIJOILLE

Filosofisen praktiikan yhdistys FIVE ry järjestää työnohjausta syksyn 2017 aikana. Tapaamiskerrat ovat ma 23.10 ja ma 4.12. Työohjaus alkaa 18.15 ja päättyy 20.00. Paikkana Kriittinen korkeakoulu (Albertinkatu 27 a B 12).

Työnohjauksen tavoitteena on keskustella ja pohtia erilaisia tilanteita, joita praktikkojen toiminnassa voi tulla esille. Keskustelu on reflektoivaa ja kollegiaalista. Osallistujilla on mahdollisuus tuoda esille omakohtaisia tilanteita ja kokemuksia, jotka ovat jääneet mieleen pyörimään ja joista ei ole mahdollisuutta useinkaan keskustella.

Työnohjaajana toimii FT, psykoterapeutti Jussi Kotkavirta
Työnohjauksen hinta on 30 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset työnohjaukseen 23.10. mennessä tällä lomakkeella
ja maksamalla osallistumismaksu yhdistyksen tilille FI27 79977 997657 700.

Tiedustelut: five.hallitus@gmail.com

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.